ΝΕΑ

Ημερομηνία
21-Mar-2021: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα σεμιναρίων του δεύτερου τριμήνου 2021.more...
21-Dec-2020: Νέα μορφή των εξετάσεων PMP!more...
17-Nov-2020: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα σεμιναρίων Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2021.more...
04-Nov-2020: Το πρώτο μας σεμινάριο για την νέα εξέταση PMP ξεκινά την 1η Δεκεμβρίου με υλικό και ασκήσεις από το PMI!more...
20-Oct-2020: Το κανάλι μας στο Youtube είναι live!more...
16-Oct-2020: Διδασκαλία στο μεταπτυχιακό "Διοίκηση Έργων και Ανάπτυξη Προϊόντων" στο Πανεπιστήμιο Πειραιάmore...
15-Oct-2020: Masterclass "Project Quality Management with a PM2 twist"more...
10-Oct-2020: Η Critical Path γίνεται Authorized Training Partner του PMI!more...


1 2 Next

Διαβάστε τα τελευταία νέα από τις δραστηριότητές μας και από τον χώρο του project management γενικότερα!

2021-03-21: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα σεμιναρίων του δεύτερου τριμήνου 2021.

Δείτε στο site μας τις ημερομηνίες και τις ώρες των νέων μας σεμιναρίων!

Το πρόγραμμα του δεύτερου τριμήνου 2021 ανακοινώθηκε και περιλαμβάνει όλα μας τα σεμινάρια και τις πιστοποιήσεις: PMP, PRINCE2 Foundation και Practitioner, PMI-ACP, Project Management, Microsoft Project και Open Project Management Methodology. Επίσης, υπάρχουν ημερομηνίες για τα σεμινάρια Change Management που οδηγούν σε πιστοποιήσεις επιπέδου Foundation και Practitioner. Όπως πάντα, όλα τα σεμινάριά μας υλοποιούνται ζωντανά, διαδραστικά μέσω της online εφαρμογής zoom, ενώ και όλες οι εξετάσεις πιστοποίησης γίνoνται online.


2020-12-21: Νέα μορφή των εξετάσεων PMP!

Για δεκαετίες, οι εξετάσεις πιστοποίησης PMP αποτελούνταν από 200 multiple choice ερωτήσεις που έπρεπε να απαντηθούν σε 4 ώρες. Από τον Ιανουάριο του 2021 αυτό θα αλλάξει!

Η σημαντικοτερη αλλαγή στην εξέταση έχει να κάνει με το ότι οι ερωτήσεις δεν θα είναι μόνο multiple choice 4 επιλογών όπως τώρα, αλλά θα είναι ένας συνδυασμός multiple choice, multiple responses, matching, hotspot και fill-in-the-blank! Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τις αλλαγές στην εξέταση στο άρθρο μας εδώ.


2020-11-17: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα σεμιναρίων Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2021.

Οι ημερομηνίες και ώρες των νέων μας σεμιναρίων έχουν αναρτηθεί στο site μας.

Το πρόγραμμα της νέας χρονιάς ξεκινά από τις 11 Ιανουαρίου, και έχουν ήδη ανακοινωθεί ημερομηνίες για το νέο PMP 2021, για PRINCE2 Foundation και Practitioner, για Project Management, καθώς και προετοιμασία για την agile πιστοποίηση PMI-ACP. Όλα τα σεμινάριά μας υλοποιούνται ζωντανά, διαδραστικά μέσω της online εφαρμογής zoom, ενώ και όλες οι εξετάσεις πιστοποίησης γίνoνται online.


2020-11-04: Το πρώτο μας σεμινάριο για την νέα εξέταση PMP ξεκινά την 1η Δεκεμβρίου με υλικό και ασκήσεις από το PMI!

Από την 1η μέχρι την 16η Δεκεμβρίου, διοργανώνουμε online το πρώτο σεμινάριο για την νέα εξέταση PMP, με βάση υλικό και ασκήσεις από το ίδιο το PMI!

Από τον Ιανουάριο του 2021, οι εξετάσεις Project Management Professional (PMP) θα δίνονται με βάση το νέο Exam Content Outline, με νέα ύλη δηλαδή όπως την έχει ορίσει το Project Management Institute (PMI). Η Critical Path, σαν Authorized Training Partner του PMI, θα έχει στην διάθεσή της εκπαιδευτικό υλικό και ασκήσεις από το ίδιο το PMI! Είναι η πρώτη φορά που το PMI παρέχει υλικό και ασκήσεις που έχει ετοιμάσει ειδικά για την προετοιμασία της πιστοποίησης PMP! Επόσης, το σεμινάριο διδάσκεται από authorized instructor (εκπαιδευτή) ο οποίος έχει παρακολουθήσει ειδικό σεμινάριο προετοιμασίας και έχει πιστοποιηθεί για να διδάξει το συγκεκριμένο σεμινάριο!


2020-10-20: Το κανάλι μας στο Youtube είναι live!

Μείνετε συντονισμένoi: χρήσιμα και πρακτικά βίντεο θα ξεκινήσουν σύντομα να ανεβαίνουν!

Ένας ακόμα χρήσιμος και βολικός τρόπος να βελτιώσουμε την επικοινωνία μας με όλους όσους ενδιαφέρονται γοα το project management είναι με την χρήση των δυνατοτήτων των social media! Έτσι λοιπόν και εμείς ετοιμάζουμε το κανάλι μας στο youtube, το οποίο θα εμπλουτίζεται σταθερά με ΄νεο πρωτότυπο υλικό - στα αγγλικά αλλά και στα ελληνικα. Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη εικόνα εδω: Κανάλι Critical Path στο Youtube!


2020-10-16: Διδασκαλία στο μεταπτυχιακό "Διοίκηση Έργων και Ανάπτυξη Προϊόντων" στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

Το Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιά διοργανώνει και φέτος το μάθημα "Ειδικά Θέματα και Πιστοποίηση στη Διοίκηση Έργων"!

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία μας, θα έχω την τιμή να διδάξω και φέτος στο μάθημα επιλογής του Μεταπτυχιακού το οποίο εστιάζει στην προσέγγιση του Project Management Institute (PMI) και οδηγεί στην δυνατότητα για εξετάσεις Certified Associate in Project Management (CAPM). Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδω: Μεταπτυχιακό Διοίκηση Έργων και Ανάπτυξη Προϊόντων


2020-10-15: Masterclass "Project Quality Management with a PM2 twist"

Εξειδικευμένο σεμινάριο πάνω στην Διαχείριση Ποιότητας Έργων, με παράλληλη εφαρμογή μέσα από την μεθοδολογία Open Project Management Methodology της Ευρωπαϊκής Επιτροπής!

Η Critical Path είναι Affiliated Training Partner της PM2 Alliance, και στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής συμμετέχουμε στα Masterclasses που διοργανώνωονται στα πλαίσια του online PM2 Conference 2020. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδω: PM2 Alliance Conference 2020


2020-10-10: Η Critical Path γίνεται Authorized Training Partner του PMI!

Συμμετέχουμε στο νέο πρόγραμμα Εγκεκριμένων Εκαπιδευτικών Οργανισμών για την παροχή εκαπιδεύσεων PMP.

Το PMI, λαμβάνοντας υπόψη το feedback από τους τελικούς χρήστες, προχώρησε στην ανανέωση του υφιστάμενου προγράμματος των Registered Education Providers. Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει τους Authorized Training Partners, και παρέχει ένα μεγάλο αριθμό πλεονεκτημάτων τόσο στους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, όσο και στους διδασκόμενους. Μερικά από τα πλεονεκτήματα αυτά, τα οποία παρέχονται μόνο στους ATPs, είναι το υλικό προετοιμασίας από το ίδιο το PMI, sample questions επίσης από το ίδιο το PMI, καθώς και δυνατότητα για online εκπαίδεσυη πάλι προετοιμασμένη από το PMI! Έτσι, η αξία που θα λαμβάνουν οι εκπαιδευόμενοι πολλαπλασιάζεται!


2020-08-25: Ομιλία στο Virtual Experience Series του PMI!

Έχω την χαρά και την τιμή να είμαι ένας από τους ομιλητές στο Virtual Experience Series (VES) που διοργανώνει Online καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς το Project Management Institute! Η ομιλία μου έχει θέμα: "Don't let your mind fool you! Understanding Cognitive biases in project management". Μπορείτε να δείτε τα highlights εδω: VES Series Highlights


2020-04-16: Οι εξετάσεις PMP του PMI είναι πλεόν διαθέσιμες και από τον χώρο σας, μέσα από τον υπολογιστή σας!

Μέχρι τώρα, οι εξετάσεις PMP ήταν διαθέσιμες online, αλλά πάντα στις εγκαταστάσεις των εξεταστικών κέντρων. Τώρα πιά, μπορείτε να δίνετε τις εξετάσεις και από το σπίτι σας, μέσω live proctoring!

Το PMI έδινε την δυνατότητα για να δώσει κάποιος τις εξετάσεις CAPM και PMI-ACP online από το σπίτι του. Τώρα πια, το ίδιο μπορεί να γίνει και για τις εξετάσεις PMP! Στην ιστοσελίδα Online Proctored Testing for PMI Certifications μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες!