Η Critical Path, από το 2006, προσφέρει εκπαίδευση, πιστοποίηση, consulting και coaching στη διαχείριση έργων! - Τηλέφωνο: 210 654 1727
Όλα μας τα σεμινάρια προσφέρονται online, ζωντανά μέσω σύγχρονου live streaming! Ομοίως μπορείτε να δώσετε τις εξετάσεις PRINCE2 και Change Management κατευθείαν από τον υπολογιστή σας!

Change Management - σεμινάρια και εξετάσεις


Περιγραφή Σεμιναρίων και Εξετάσεων Change Management Foundation και Practitioner
Yπάρχουν προγραμματισμένα
σεμινάρια!
Δηλώστε συμμετοχή!

Η Διαχείριση της Αλλαγής, και ακόμα περισσότερο των επιπτώσεων της αλλαγής, είναι μια από τις σημαντικότερες προτεραιότητες για όλους τους Οργανισμούς – ιδιαίτερα σε καιρούς αβεβαιότητας. Η APMG, ένας από τους μεγαλύτερους διεθνείς οργανισμούς διαπίστευσης και επαγγελματικών εξετάσεων παγκοσμίως, με έδρα την Μεγάλη Βρετανία, έχει αναπτύξει την πιστοποίηση Change Management σε συνεργασία με το Change Management Institute, έναν ανεξάρτητο, παγκόσμιο οργανισμό από change managers. Η ύλη της πιστοποίησης καλύπτει την θεωρία και την πρακτική εφαρμογή του change management, συμπεριλαμβανομένων:

 • Αλλαγή και Άτομα (change and the individual)
 • Αλλαγή και Οργανισμοί (change and the organization)
 • Επικοινωνία και Δέσμευση Εμπλεκομένων (communication and stakeholder engagement)
 • Η Αλλαγή στην Πράξη (change practice)

 • Ως Accredited Training Organization της APMG, η Critical Path διοργανώνει τόσο το σεμινάριο προετοιμασίας, όσο και τις εξετάσεις για τα δύο επίπεδα της πιστοποίησης Change Management, οι οποίες δίνονται κατά την διάρκεια του σεμιναρίου:  Foundation: Ο στόχος της εξέτασης είναι να δείξει ο υποψήφιος ότι κατανοεί της έννοιες, τους όρους, τις αρχές, τα μοντέλα, τις προσεγγίσεις και τους ρόλους του Change Management.
  Η εξέταση έχει διάρκεια 40 λεπτά και αποτελείται από 50 multiple choice ερωτήσεις, με pass mark τις 25 ερωτήσεις (50%). .

  Practitioner: Ο στόχος της εξέτασης είναι να δείξει ο υποψήφιος ότι κατανοεί το Change Management και μπορεί να εφαρμόσει τις αρχές του με τον κατάλληλο τρόπο σε ένα συγκεκριμένο σενάριο. Το σενάριο αυτό περιγράφει το background και την παρούσα κατάσταση ενός Οργανισμού που βρίσκεται υπό αλλαγή, καθώς και την αλλαγή που βρίσκεται σε εξέλιξη.
  Η εξέταση είναι open-book, έχει διάρκεια 2,5 ώρες αποτελείται από 4 ομάδες των 20 multiple-choice ερωτήσεων, ενώ το pass mark είναι οι 40 ερωτήσεις (50%). Δεν υπάρχουν προαπαιτήσεις για να δώσει κάποιος την εξέταση Foundation, ενώ για να δώσει την εξέταση Practitioner πρέπει να έχεις περάσει το Foundation.
  Τονίζεται ότι όλοι οι Change Management Practitioners πρέπει να επαναπιστοποιούνται κάθε 3-5 χρόνια μετά την αρχική πιστοποίηση, μέσω μιας σύντομης επανεξέτασης.
  Πληροφορίες υλοποίησης
  • Τα παραπάνω ανοιχτά σεμινάρια λαμβάνουν χώρα στις εγκαταστάσεις μας στην Αθήνα (Λ. Κηφισίας 108, 115 26 Αμπελόκηποι – Μετρό Πανόρμου).
  • Υπάρχει έκπτωση για περισσότερες από μία συμμετοχές από την ίδια εταιρεία σε κάθε σεμινάριο.
  • Επίσης, υπάρχει έκπτωση για κάθε συμμετοχή σε παραπάνω από ένα σεμινάρια μέσα στο εξάμηνο.
  • Είναι δυνατή η οργάνωση των σεμιναρίων μέσα στην εταιρεία ή τον οργανισμό σας, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες.
  • Τα σεμινάριά μας μπορούν να επιδοτηθούν από το πρόγραμμα ΟΑΕΔ/ΛΑΕΚ 0,24%.
  • Υπάρχουν ειδικές τιμές για άνεργους και φοιτητές.
  AXELOS®, the AXELOS logo® and the AXELOS swirl logo® are registered trademarks of AXELOS Limited
  PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.
  PMI, Project Management Professional (PMP), Project Management Professional, PMP, the Registered Education Provider logo, PMBOK, PgMP, PfMP, CAPM, PMI-SP, PMI-RMP, PMI-ACP, PMI-PBA, PM Network, PMI Today, Pulse of the Profession, the PMI logo, the PMP logo, PMI Talent Triangle are marks of the Project Management Institute, Inc.
  The APMG International Change Management and Swirl Device Logo is a trade mark of The APM Group Ltd, used under permission of The APM Group Ltd. All rights reserved
  AXELOS A.T.O.
  PMI R.E.P.
  APMG Change Management