Η Critical Path, από το 2006, προσφέρει εκπαίδευση, πιστοποίηση, consulting και coaching στη διαχείριση έργων! - Τηλέφωνο: 210 654 1727
Όλα μας τα σεμινάρια προσφέρονται online, ζωντανά μέσω σύγχρονου live streaming! Ομοίως μπορείτε να δώσετε τις εξετάσεις PRINCE2 και Change Management κατευθείαν από τον υπολογιστή σας!

Πολιτική Ακύρωσης και Επιστροφής Χρημάτων για τις εκπαιδεύσεις και τις εξετάσεις


Πολιτική Ακύρωσης και Επιστροφής Χρημάτων

Οι ημερομηνίες, οι ώρες και οι χώροι υλοποίησης των σεμιναρίων μας αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας ή αναφέρονται ρητά στον πελάτη κατά την διαδικασία της εγγραφής του. Η Critical Path ΜΕΠΕ διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τον τόπο υλοποίησης του σεμιναρίου, και θα ενημερώσει τον πελάτη μόλις μια τέτοια αλλαγή γίνει γνωστή. Η Critical Path ΜΕΠΕ διατηρεί επίσης το δικαίωμα να ακυρώσει ή να επαναπρογραμματίσει οποιοδήποτε σεμινάριο, και θα ενημερώσει τον πελάτη μόλις μια τέτοια αλλαγή γίνει γνωστή.

Η εταιρεία μας θα κάνει ο,τιδήποτε δυνατό για να αποφύγει τέτοιου είδους αλλαγές.

Όταν κάποια από τις παραπάνω αλλαγές είναι αναπόφευκτη, και εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης, η Critical Path θα επιστρέψει πλήρως όποιο ποσό θα έχει καταβληθεί για το αλλαγμένο σεμινάριο. Εναλλακτικά, ο πελάτης θα μπορεί να παρακολουθήσει το ίδιο σεμινάριο όταν προγραμματισθεί σε μια μεταγενέστερη ημερομηνία.

Σε περίπτωση που ο πελάτης θέλει να ακυρώσει την συμμετοχή του σε κάποιο σεμινάριο για το οποίο έχει ήδη πληρώσει, μπορεί να το κάνει μέχρι και τρεις εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Σε αυτή την περίπτωση, θα του επιστραφεί το 100% των χρημάτων που θα έχει ήδη πληρώσει. Εάν η ακύρωση γίνει σε λιγότερο από τρεις εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου, η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να χρεώσει το 50% του κόστους του σεμιναρίου, εφόσον η ακύρωση οδηγήσει σε απώλεια εσόδων λόγω μη κάλυψης της θέσης.
Η εταιρεία μας θα κάνει ο,τιδήποτε δυνατό για να αποφύγει τέτοιου είδους χρεώσεις.

AXELOS®, the AXELOS logo® and the AXELOS swirl logo® are registered trademarks of AXELOS Limited
PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.
PMI, Project Management Professional (PMP), Project Management Professional, PMP, the Registered Education Provider logo, PMBOK, PgMP, PfMP, CAPM, PMI-SP, PMI-RMP, PMI-ACP, PMI-PBA, PM Network, PMI Today, Pulse of the Profession, the PMI logo, the PMP logo, PMI Talent Triangle are marks of the Project Management Institute, Inc.
The APMG International Change Management and Swirl Device Logo is a trade mark of The APM Group Ltd, used under permission of The APM Group Ltd. All rights reserved
AXELOS A.T.O.
PMI R.E.P.
APMG Change Management